3 tips voor het runnen van een succesvolle kapperszaak


1) Zorg voor de volledige kapperszaak

Kapperszaken werden oorspronkelijk gezien als plaatsen voor mannen om zowel op te ruimen als te ontspannen. Die traditie bestaat al meer dan a hundred jaar, dus je eraan houden is je beste kans op succes.

Een goede kapperszaak eindigt niet bij een knipbeurt. Veel mannen zijn tegenwoordig op zoek naar de authentieke barbershop-behandeling. Dat betekent dat je ze na hun knipbeurt moet trakteren op een goede nekscheerbeurt en schoudermassage.

De beste manier om je nek te scheren is met een open up scheermes. Maak dit af achieved een snelle schoudermassage, en uw klanten zullen uw winkel volledig verjongd verlaten en klaar zijn om alles onder ogen te zien wat op hun pad komt. Dit is een geweldige manier om klantenloyaliteit te creëren en een geweldige manier om uw klanten aan te moedigen vaak terug te komen. Een knipbeurt is iets wat een man af en toe nodig heeft, maar een volledige verjongingservaring is iets waar veel mannen elke dag naar hunkeren.

two) Investeer in gemeenschap

In de begindagen van kapperszaken waren deze etablissementen verzamelplaatsen voor mannen; plaatsen waar jongens regelmatig stopten om satisfied de kapper te praten, te roken, zich misschien te scheren en Get in touch with op te nemen met de mannen in de lokale gemeenschap. Tegenwoordig is dat style mannelijke gemeenschap grotendeels verdwenen. Investeer in het opbouwen van dit soort Group, en nieuwe klanten zullen een reden hebben om je winkel te komen bekijken.

Een geweldige manier om dit te doen is om een ​​Local community resource human being te worden. Als kapper knip je uiteindelijk het haar van mannen uit alle lagen van de bevolking - ondernemers, handelaars, artiesten, aannemers... Phrase een hulpbron voor deze mensen doorway hen voor andere mensen die ze moeten ontmoeten.

three) Investeer in sfeer

Een andere geweldige manier om klantenloyaliteit te creëren en een community op te bouwen, is doorway te investeren in de sfeer van uw winkel. Bedenk wat de mannen in uw buurt graag op Television kijken en wat voor soort tijdschriften ze graag lezen, en zorg dat dit amusement immediate beschikbaar is. herenkapper Denk ook aan andere dingen die mannen graag doen als ze satisfied andere jongens omgaan. Wat dacht u van investeren in een espressomachine zodat u cappuccino's kunt maken voor uw klanten, of posters van klassieke vehicle's ophangen en autocatalogi in uw wachtruimte uitstallen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *